۶ خاصیت باورنکردنی و بی نظیر عسل که نمی‌دانستید-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

۶ خاصیت باورنکردنی و بی نظیر عسل که نمی‌دانستید

عسل به‌طور متوسط ۸۰درصد قند دارد. زنبور‌های عسل با استفاده از شهد گل‌ها عسل تولید می‌کنند. هزاران سال است که مردم از فواید و خواص بی‌نظیر عسل بهره‌مند شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۳۰
به گزارش راهبرد معاصر، بررسی‌ها نشان داده است که مصرف عسل حساسیت‌های فصلی و همچنین زخم‌ها را درمان می‌کند. از دیگر خواص عالی عسل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. سرشار از آنتی‌اکسیدان

عسل‌هایی که کیفیت بالایی دارند، حاوی مقدار بالایی آنتی‌اکسیدان‌های مهم همچون فلاونوئید‌ها هستند. بررسی‌ها نشان داده، عسل به دست آمده از گندم سیاه، مقدار آنتی‌اکسیدان‌های خون مصرف‌کننده را بالا می‌برد. آنتی‌اکسیدان‌ها از خطر ابتلا به حملات قلبی، سکته‌های مغزی، فشار خون بالا و برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کنند.

۲. حاوی مواد مغذی

زنبور‌های عسل، با استفاده از شهد انواع گل‌ها و معمولا گل‌هایی که شهد آن‌ها مملو از قند است، عسل تولید می‌کند. پردازشی که زنبور‌ها روی شهد‌های گل انجام می‌دهند، در نهایت عسل را به یک ماده مغذی عالی برای زنبور‌های کندو تبدیل می‌کند. عسل حاوی فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکروز است، البته آن هیچ نوع فیبر، چربی یا پروتئینی ندارد.

۳. پیشگیری از کلسترول بالا

مقدار بالای کلسترول بد خون (LDL) فرد را در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌دهد. در واقع این نوع کلسترول در رگ‌های خونی رسوب کرده و موجب تنگی رگ‌ها و در نتیجه انواع بیماری‌های قلبی می‌شود.

۴. کاهش تری‌گلیسیرید

وقتی تری‌گلیسیرید خون (نوعی چربی) در بدن بالا می‌رود، خطر بیماری‌های قلبی و مغزی هم افزایش می‌یابد. همچنین تری‌گلیسیرید یکی از عوامل اصلی ابتلا به دیابت نوع۲ است و مقاومت انسولینی در بدن ایجاد می‌کند. مصرف مداوم عسل می‌تواند از این نوع چربی کاسته و جلوی بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را بگیرد. درضمن افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای مصرف قند و شکر از عسل استفاده کنند.

۵. درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها

در تحقیقات مشخص شده عسل حاوی پروتئین دیفنسین-۱ است و این پروتئین زخم‌ها و جراحت‌ها را درمان می‌کند. تحقیقات متعددی نشان داده که عسل می‌تواند جراحت‌های پس از عمل جراحی، زخم‌های پای ناشی از قند بالا و برخی از سوختگی‌ها را درمان کند. پروتئین دیفنسین می‌تواند با باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها مبارزه کند. همچنین از عسل می‌توان برای درمان برخی از بیماری‌های پوستی مانند داء‌الصدف و تب‌خال استفاده کرد.

۶. درمان سرفه در کودکان

سرفه کودکان یکی از مشکلات ناشی از عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی است و این بیماری از کیفیت خواب و زندگی کودکان و والدین‌شان می‌کاهد. متاسفانه دارو‌های رایج چندان موثر نیستند و معمولا عوارض جانبی دارند. عسل، انتخاب بهتری است و از دارو‌های رایج بهتر عمل می‌کند. البته به کودکان زیر ۱ سال به دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم نوزاد هرگز نباید عسل داد.

عسل فواید بسیاری دارد و جایگزین مناسبی برای قند است. اما حاوی کالری و قند بالایی است و باید در مصرف آن زیاده‌روی نکرد./خبرآنلاین
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار